Termékkereső

Ügyfélszolgálat

Online fizetés

Kulcsszavak az oldalon

Fizetési módok

> PayPal rendszerében dombornyomású bankkártyával (PayPal fiók regisztráció szükséges!)

> Előre utalással vagy bankfióki befizetéssel bankszámlára (11722003-20166614, Mester-eledel Kft)

> Átvételkor, készpénzben vagy bankkártyával a Futárszolgálatnak


Visszaigazolás, termékek átvétele

A megvásárolt árucikkeket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk Önnek partnerünk, a DPD Hungária Kft. segítségével, illetve lehetőség van a személyes átvételre is a 1116 Budapest, Vegyész utca 3. címen.

Általában 1-5 munkanapot merünk megígérni, mint szállítási határidőt. A kézbesítő cég nappal dolgozik, bátran adj meg a munkahelyi szállítási címet, legtöbben így tesznek.

Szállítási díj (súlyfüggő) 1490Ft-tól. A szállítás feltüntetett díjai tartalmazzák a törvényileg előírt ÁFÁ-t.


Rendelésed másolatát 1-2 percen belül elküldjük e-mail-ben. (Megrendelve státusz) Amennyiben az e-mail nem érkezik meg ellenőrizd a SPAM mappát, illetve, e-mail címedet helyesen adtad-e meg? A rendelésed visszaigazolását rendelésed ellenőrzése után küldjük Neked. (Elfogadva státusz), amennyiben a rendelésedben hibát észlelünk kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot az általad megadott telefonszámon. 3 egymástól eltérő időpontban tett sikertelen kapcsolatfelvétel után azonban rendelésedet töröljük. Amennyiben 48 órán belül nem érkezik bizonyíthatóan visszaigazolás részünkről, elállhatsz a vásárlási szándékodtól.

 

Ingyenes átvételi pont Budapesten

Átvételi pont Újbuda (XI és XXII-ik kerület vonzáskörzete): 1116 Budapest, Vegyész u. 3.

 

Akciós termékek

A kedvencek-eledele.hu webáruházban meghirdetett akciók minden esetben vásárlónként 1db-ra vonatkoznak és visszavonásig érvényesek. 
 

Reklamáció, termék visszaküldés

Amennyiben mégsem felel meg a megvásárolt termék, az EU-ban érvényes szabály szerint a termék kézhezvételétől számított 15 munkanapon belül van lehetőséged visszaküldeni. FIGYELEM! A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli!

Kérjük, ilyenkor az eredeti csomagolás sértetlenségére lehetőség szerint ügyelj! Reklamáció esetén MINDENKÉPP vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, a visszavásárlással/cserével kapcsolatban is szívesen állunk rendelkezésedre.

A termék-csomagolás felbontása után higiéniai vagy egészségvédelmi okból egyes termékek esetén nem élhetsz az elállási jogoddal! A jogvesztés minden olyan termékre vonatkozik, mely az első használat után "új termékként" nem értelmezhető. Pl: rágó-játékok, tüzelőbugyi, pelenkanadrág, kutya-fogkefe, bélelt kutyaruhák.


A reklamáció és panaszkezelés elérhetősége:

- Telefon: 06/30 920-5244

- E-mail: webshop@kedvencek-eledele.hu

 

 Letölthető ÁSZF: http://kedvencek-eledele.hu/felhasznalo_aszf.pdf


Készítette a Nortyx Web és Hangstúdió, Rendezvénytechnika

';