Termékkereső

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon

9 - 17 óráig hívható:

06 20 422 4199

webshop@kedvencek-eledele.hu

Kérünk, tisztelj meg minket azzal, hogy számkijelzéssel hívsz. Esetenként az ügyfélszolgálat túlterhelt és nem tudjuk fogadni hívásod, ha elküldöd a számod, szívesen visszahívunk!

A legsűrűbben felmerülő kérdésekre biztosan megtalálod a választ  ITT!

Hírlevél

Loading...

Online fizetés

Kulcsszavak az oldalon

Regisztráció, vásárlás

A regisztrációhoz első sorban nincs más dolgod, mint a bejelentkezés szekció alatt található regisztráció menüpontra kattintasz. Ez után értelemszerűen ki kell töltened a regisztrációhoz szükséges mezőket. A csillagozott beviteli mezők kitöltése a sikeres regisztrációhoz elengedhetetlen. Ha mindent jól csináltál, a mezőlista alján található regisztráció gomb megnyomása után egy e-mail-t küld neked a rendszer, melyben szerepel a visszaigazoló link. Erre kattintva aktiválhatod a felhasználói profilodat és megkezdheted a vásárlást. Amennyiben személyes adataidon változtatni kívánsz, belépés után az adatok menüpontban ezt bármikor megteheted.

Amennyiben valami hiba folytán nem kapnál e-mail-t a regisztrációról, küldj egy e-mailt vagy hívd telefonon ügyfélszolgálatunkat.

Lehetőséged van arra is, hogy adataidat a vásárlás végén, regisztráció nélkül add meg.

A kosárba összegyűjtheted a megvásárolni kívánt árut. 
Bármely terméket egy kattintással betehetsz. A több méretben, színben is rendelkezésre álló árucikkeknél figyelj a helyes választásra. A termékeknél feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák a törvényileg előírt 27% ÁFÁ-t!

A kosarad tartalmát az oldal jobb felső sarkában lévő ikonra kattintva bármikor megtekintheted, módosíthatod.

A kosárból bármikor bármelyik árucikket kiveheted (mintha visszatennéd a polcra), vagy akár egy kattintással ki is ürítheted.

 

Fizetési módok

> PayPal rendszerében dombornyomású bankkártyával

> Előre utalással bankszámlára (11722003-20166614, Mester-eledel Kft)

> Átvételkor, készpénzben vagy bankkártyával


Visszaigazolás, termékek átvétele

A megvásárolt árucikkeket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk Önnek partnerünk, a DPD Hungária Kft. segítségével, illetve lehetőség van a személyes átvételre is a 1116 Budapest, Vegyész utca 3. címen, illetve átvételi pontunkon a 1074 Budapest, Rákóczi út 82 szám alatt is.

Általában 1-5 munkanapot merünk megígérni, mint szállítási határidőt. A kézbesítő cég nappal dolgozik, bátran adj meg a munkahelyi szállítási címet, legtöbben így tesznek.

A szállítási díj előre utalás esetén 890, PayPal fizetés esetén 990 Ft, utánvétes rendelés esetén 1490 Ft 45 kg-os súlyhatárig. 9.900 Ft felett előre fizetés esetén a szállítás ingyenes. Utánvétes rendelés esetén 12.000 forinti felett a szállítás ingyenes. A szállítás feltüntetett díjai tartalmazzák a törvényileg előírt 27% ÁFÁ-t.


Rendelésed másolatát 1-2 percen belül elküldjük e-mail-ben. (Megrendelve státusz) Amennyiben az e-mail nem érkezik meg ellenőrizd a SPAM mappát, illetve, e-mail címedet helyesen adtad-e meg. A rendelésed visszaigazolását rendelésed ellenőrzése után küldjük Neked. (Elfogadva státusz), amennyiben a rendelésedben hibát észlelünk kollégánk a lehető leghamarabb felveszi Veled a kapcsolatot az általad megadott telefonszámon, vagy e-mail-ben. Amennyiben 48 órán belül nem érkezik bizonyíthatóan visszaigazolás részünkről, elállhatsz a vásárlási szándékodtól.


Reklamáció, termék visszaküldés

Amennyiben mégsem felel meg a megvásárolt termék, az EU-ban érvényes szabály szerint a termék kézhezvételétől számított 15 munkanapon belül van lehetőséged visszaküldeni. FIGYELEM! A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli!

Kérjük, ilyenkor az eredeti csomagolás sértetlenségére lehetőség szerint ügyelj! Reklamáció esetén MINDENKÉPP vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, a visszavásárlással/cserével kapcsolatban is szívesen állunk rendelkezésedre. A reklamáció és panaszkezelés helye, elérhetősége:

- Telefon: 06/20 422-4199

- E-mail: webshop@kedvencek-eledele.hu

- Személyesen: 1116 Budapest, Vegyész utca 5.

Szavatossági és/vagy jótállási probléma esetén téged, mint vásárlót ide vonatkozó rendeletek és jogszabályok (a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak) alapján szavatossági jog illet meg. A szavatossági jogot a kedvencek-eledele.hu mint forgalmazó gyakorolja. A szavatosság alapján a hibás nem használható termékeket nem vagy köteles átvenni. A szavatossági igény jelezhető az áru átvételekor, ilyenkor minden esetben jelezzd nekünk e-mail-ben vagy telefonon. Amennyiben a szavatossági probléma a termék használatba vételekor derül csak ki, azt utólag is jelezheted áruházunknak, az ügyfélszolgálatunknak küldött bejelentés formájában. Tartós fogyasztási cikk esetén a jótállás a mindenkor hatályos jogszabályok szerint (1 év) kezelendő azaz, 15 napon belül cseréljük vagy javítjuk.

 

 Letölthető ÁSZF: http://kedvencek-eledele.hu/felhasznalo_aszf.pdf


Készítette a Nortyx Web és Hangstúdió, Rendezvénytechnika, Esküvői weboldal készítés

';