Termékkereső

Ügyfélszolgálat

 Megrendeléssel kapcsolatos általános információkat  ITT! találsz.

Az ügyfélszolgálathoz intézett leggyakoribb kérdésekre ITT! írunk választ.


Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig (munkanapokon)

 9 - 17 óráig hívható:

06 30 920 5244

Kérünk, tisztelj meg minket azzal, hogy számkijelzéssel hívsz. Esetenként az ügyfélszolgálat túlterhelt és nem tudjuk fogadni hívásod, ha elküldöd a számod, szívesen visszahívunk!

Ügyfélszolgálatunk terheltségét az alábbi ábra szemlélteti:


Munkaidőn kívülwebshop@kedvencek-eledele.hu e-mail címen várjuk kérdéseiteket, melyre igyekszünk mielőbb válaszolni!

Hírlevél

Loading...

Online fizetés

Kulcsszavak az oldalon

Acana Grass-Fed Lamb 17kg

Webshop ár: 33.900 Ft

(1.994 Ft/kg)

Javasolt életkor: felnőtt
Javasolt méret: minden méret

Tápanyag-allergia gyanúja esetén kiválóan használható eliminációs diétához, mivel a termékben a kizárólagos állati eredetű fehérjeforrás az új-zélandi bárányhús. Az eledelben található prémium szénhidrát a hasított zab. Ha valóban allergiás valamilyen állati fehérjére a szervezet, akkor a bárányos eledel kiválóan alkalmazható hosszabb távon is. Minden, a korszerű tápláláshoz szükséges zöldség, gyümölcs, gyógynövény és tengeri moszat megtalálható benne, kiegészülve probiotikumokkal. De ami a legfontosabb, a nagyon népszerű termék 40 % (!) bárányhúsból készül.

Acana Grass-Fed Lamb összetétele: Szárított bárány (22%), csontozott bárány * (15%), zöld lencse, vörös lencse, báránymáj * (5%), alma *, bárányzsír (5%), zöldborsó, sárga borsó, repce olaj, alga (DHS és EPS forrás), garbanzo bab, tök *, sárgarépa *, báránybendő * (1,5%), bárányvese * (1,5%), fagyasztva szárított báránymáj *, tengeri moszat *, cikória gyökér, gyömbérgyökér, borsmenta levél, citromfű, vegyes tokoferolok (tartósítószer), szárított Enterococcus faecium fermentációs termék. 

Súly: 17 kg

db
Kosárba

Készítette a Nortyx Web és Hangstúdió, Rendezvénytechnika

';