Termékkereső

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon

9 - 17 óráig hívható:

06 20 422 4199

Kérünk, tisztelj meg minket azzal, hogy számkijelzéssel hívsz. Esetenként az ügyfélszolgálat túlterhelt és nem tudjuk fogadni hívásod, ha elküldöd a számod, szívesen visszahívunk!

A legsűrűbben felmerülő kérdésekre biztosan megtalálod a választ  ITT!

Munkaidőn kívül a webshop@kedvencek-eledele.hu e-mail címen várjuk kérdéseiteket, melyre igyekszünk mielőbb válaszolni!

Hírlevél

Loading...

Online fizetés

Kulcsszavak az oldalon

JBL NanoPrawn Főeleség garnélák számára, 60ml

Webshop ár: 919 Ft

(15.317 Ft/l)

NanoPrawn Főeleség garnélák számára
A JBL által kifejezetten a kis akváriumok számára kifejlesztett NANO-sorozat a nano-akváriumok szükségleteihez igazodik, és lehetővé teszi a bennlakó halak szakszerű és fajnak megfelelő ellátását.
Habár a kis akváriumokban ugyanolyan biológiai törvényszerűségek érvényesek, mint a nagyobbakban, gondozásuk mégis különös figyelmet igényel. A kis vízmennyiség miatt nagyon gyorsan felborulhat az egyensúly, ezt a JBL NANO-sorozatok speciális vízkezelő szereinek és táplálék-fajtáinak segítségével el lehet kerülni.
A JBL NanoPrawn speciális eljárással előállított tápgolyócskákat tartalmaz, melyek összetétele, mérete és szerkezete megfelel a nano-akváriumokban élő garnélák (Caridina, Neocaridina, stb&hellip,) igényeinek. Nagy százalékban tartalmaz zöldféléket (5%-ban Spirulina algákat) és halakból származó fehérjéket. Ezáltal biztosítja az egészséges páncélnövekedést és a problémamentes vedlést. A golyócskák vízben stabilak maradnak, így nem terhelik és szennyezik feleslegesen a vizet. Stabilizált C és egyéb vitamin-tartalma hozzájárul az állatok ellenálló-képességének növekedéséhez.
Etetési javaslat: a mellékelt adagolókanállal naponta egy-két golyót adjunk az állat méretétől függően egyedenként. Mivel a golyócskák 24 óráig stabilak maradnak, nem esnek szét, néhány nem elfogyasztott darabka nem okoz problémát.
Összetétel: növényi származékok, hal és halszármazékok, kagylók és rákfélék, zöldségek, algák, gabonák
Adalékanyagok: színezékek, E 306 antioxidáns (természetes E-vitamin kivonat)
Vitamintartalom 1000 g-ban: A 25000 i.E., D3: 2000 i.E., E: 300 mg, C (stabil): 200 mg,
Minőségi elemzés: fehérje 37%, zsírtartalom 5%, nyersrost 10%, nyers hamu 12%

Térfogat: 0,06 l

db
Kosárba

Készítette a Nortyx Web és Hangstúdió, Rendezvénytechnika

';