Termékkereső

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon

9 - 17 óráig hívható:

06 20 422 4199

webshop@kedvencek-eledele.hu

Kérünk, tisztelj meg minket azzal, hogy számkijelzéssel hívsz. Esetenként az ügyfélszolgálat túlterhelt és nem tudjuk fogadni hívásod, ha elküldöd a számod, szívesen visszahívunk!

A legsűrűbben felmerülő kérdésekre biztosan megtalálod a választ  ITT!

Hírlevél

Loading...

Online fizetés

Kulcsszavak az oldalon

A személyes adatokra vonatkozó követelmények a gépi feldolgozás és tárolása során:

az adatokat csak meghatározott és törvényes célra tároljuk, és attól eltérő módon nem használjuk fel,

személyes adataidat tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel,

megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk.
 

Személyes adataidat kizárólag a webáruház üzemeltetője a Mester-eledel Kft. (továbbiakban: Üzemeltető) jogosult kezelni, azokat harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt képez a DPD futárszolgálat részére átadott név, szállítási cím, telefonszám, mely a sikeres kézbesítéshez nélkülözhetetlen. A DPD futárszolgálat adataidat szintén a mindenkor hatályos Adatvédelmi Törvénynek megfeleően kezeli.

A kedvencek-eledele.hu oldalt böngésző látogatókról, érdeklődőkről semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk. 
 
A regisztrációval a megadott személyes adatok (a továbbiakban: Adatok) a rendszerünkben rögzítésre kerülnek. Az adatszolgáltatás a Te hozzájárulásodon alapul (jogalap). A regisztrációval az Adatok kezeléséhez való írásbeli hozzájárulást megadottnak tekintjük.

Az Adatkezelés célja a webáruházban leadott rendelés teljesítése, valamint - külön hozzájárulás esetén - hírlevél küldése.

A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény alapján történik.

A személyes adatok kezeléséről bármikor tájékoztatás kérhető, illetve az előzetes hozzájárulás alapján küldött hírlevél küldése bármikor ingyenesen és korlátozás nélkül megtiltható.
 
Az Adatok törlése/zárolása vagy helyesbítése kizárólag a webáruházban, saját, személyre szabott fiókjába belépve érhető el, a megadott adatokat a név, cím és telefonszám kivételével munkatársaink nem láthatják! A regisztrációval/vásárlással megkötött szerződést nyomtatott formában nem tároljuk, így adataid semmiképp nem kerülhetnek harmadik félhez.

Kérésedre tájékoztatunk az Önt az általunk kezelt adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az (esetleges) adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. A személyes adatok védelméhez való jog érvényesülésének ellenőrzése és elősegítése a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c ) mint független, csak a törvénynek alárendelt Hatóság feladata.
 
A jogaidnak megsértése esetén az Üzemeltető, illetőleg az adatátvevő ellen a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetve bírósághoz fordulhatsz.

Bármely felmerülő kérdés esetén Ügyfélszolgálatunk készséggel ad bővebb felvilágosítást.

Tisztelt Partnerünk!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Megbízható bolt program keretében az Önöktől érkező vásárlók adatai (az e-mailcím és a megvásárolt termék megnevezése) az adatbázisunkba kerülnek. A www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően ezen adatok harmadik fél számára nem kerülnek átadásra. 

"A www.arukereso.hu (Allegro Group HU Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az Allegro Group HU Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli."

Készítette a Nortyx Web és Hangstúdió, Rendezvénytechnika, Esküvői weboldal készítés

';